C-Vitamin

Læs mere om C-Vitamin
hvorfor er c-vitamin vigtigt for vores krop?

C-Vitamin er et af de mest undersøgte vitaminer overhovedet. Derfor kan også undre én, hvorfor de anbefalede doseringer er så lave. Vi mennesker producerer ikke C-Vitamin selv. Derfor er det vigtigt at supplere med netop C-Vitamin. 

Der kommer snart et online kursus som viser dig, hvor nemt du kan lave din egen højpotente lipsomale C-Vitamin blanding. Tilmeld dig her, så får du besked når det er klart

citron

I O D

Læs mere om iod/jod
Derfor kan du ikke leve uden iod.

Iod er et grundstof, det har nr. 53 i det periodiskesystem. Lugol’s jod blev første gang fremstillet i 1829 af den franske fysiker Jean Lugol, deraf navnet Lugol.

De fleste kender til iod/jod oftes i forbindelse med struma som ubehandlet medfører skader på skjoldbruskirtelerne og så i salt. Oplever du eksemvis kronisk træthed, lav kropstemperatur, vægtforøgelse, tør hud og hår, forstoppelse, voldsom menstruation, hårløse øjenbryn, depression, blot for at nævne nogle, så kan disse symptomer være tegn på lav skjoldbruskkirtel-aktivitet.

Researchers have found that 96% of people tested are iodine deficient, due partly because of it’s lack in our diet and partly because we are being bombarded with toxins like fluoride, bromides and pesticides that are able to displace the iodine from our bodies. All of the glands in the body require iodine to correctly function. When iodine is in sufficient quantity it will help remove heavy metals and toxins from the body. Unless you happen to be in the 4% of the population who are not iodine deficient you need to learn about Iodine now and start supplementing.

KLIK HER

influenza lignende symptomer?

Når man eksperimenterer med jod, kan det forekomme at du oplever bivirkninger. Det er helt naturligt, men du skal passe på dig selv. Oplever du bivirkninger ved indtagelse af jod, så skær dosis ned og Gå et skridt tilbage. 

Du er altid velkommen til at skrive på kontakt@dmso.dk, hvis du har spørgsmål eller har brug for at blive peget i retning af en fagperson indenfor området.

 

Gode bøger om iod

HUSK at når du indtager jod, så er det vigtigt at du supplerer med selenium og magnesium.

Magnesium olie

Læs mere om Magnesium olie
Magnesium olie 27,5% 
Magnesium spiller en vigtig rolle i enhver organisme.
 
Magnesium er ikke kun en vigtig faktor til opbygning og vedligeholdelse af knogler og tænder. Det dækker også vigtige funktioner under forbrænding af fedt og kulhydrater og hjælper i tilfælde af muskelspændinger.
 
Vores magnesiumolie er en opløsning af magnesiumchloridhexahydratpulver i vand. Dette gør det ikke til en olie i klassisk forstand, men til en væske med en olieagtig konsistens.
 
Vi tilbyder kun magnesiumolie af højeste kvalitet fremstillet med renset vand. Du kan købe vores magnesiumolie i forskellige flaskestørrelser nemlig 50 ml og 100 ml.
Køb Magnesium olie 100 ml
Køb Magnesium olie 50 ml

 

Nye pakkeløsninger

Efter stor efterspørgsel er der nu sammensat 2 pakkeløsninger til dig som ønsker en komplet samlet pakke tilsendt.