Lær mere om MSM og hvad det kan bruges til

MSM & Skøndhedspleje

MSM kan med stor effekt benyttes som skønhedspleje. Mange laver creamer og andre produkter, hvori de blander MSM. Hvis du er interesseret i at se nærmere på MSM & skønhedspleje kan du se nogle gode forslag her, hvor der også er video med hvordan du gør.
MSM bliver mere og mere brugt i hudplejeprodukter, da det synes at bidrage med at forhindre rynker, ardannelse, mørke pletter og solskader.

MSM & Kosttilskud

MSM dannes fra plankton i havene. Når dets organiske svovlstoffer fordamper, optages det i den ydre atmosfære, hvor ozon og ultraviolet lys omdanner det til dimethylsulfid og MSM. Det kommer så ned med regnvandet, og optages i planter og træer. På den måde finder det vej ind i forskellige fødevarer. Det findes i alle mennesker og i stort set alle andre pattedyr.
Svovl findes i alle slags celler, er et livsvigtigt mineral og har stor betydning for mange af kroppens funktioner og væv, for afgiftning og for regulering af inflammatoriske reaktioner.
Svovlindholdet i kroppen falder med alderen, når vi er stressede over længere perioder, og når vi spiser en næringsfattig kost.
Et af de mere bemærkelsesværdige egenskaber ved MSM som kosttilskud er, at det hjælper med at speede helings- og afgiftsprocesserne op ved, at det effektiviserer den måde som kemikalier kommer ind og ud af vores celler på.

MSM & Smerter

En veldokumenteret egenskab ved MSM er, at det hjælper med at mindske ledbetændelse, forbedrer smidighed og genopretter. Forskning viser, at mange patienter med leddegigt, ledsmerter, stivhed, knæ / rygproblemer og begrænset bevægelighed oplever reduktion af symptomer og forbedret livskvalitet, når de tager MSM-tilskud.
MSM kosttilskud hjælper kroppen med at danne nye led- og muskelvæv, samtidig med at inflammationer som nævnt dæmpes og affaldsstoffer frigives. Inflammationer og ophobede affaldsstoffer er det der bidrager til hævelse, ømhed og stivhed.

MSM & Smerter

Se en kort video som forklarer lidt om MSM og få en opskrift på en creme som du nemt kan lave og starte med at anvende. God fornøjelse.

Læs endnu mere om MSM

MSM & Skønhedspleje

Se en kort video om MSM i forbindelse med skønhedspleje. MSM har højt svovlindhold og er derfor rigtig effektivt i cremer og andre skønhedsprodukter. Flere og flere kosmetikmærker begynder at benytte MSM som indholdstof i deres produkter og med god grund.

Læs endnu mere om MSM