Info

DMSO KAN HAVE EN EFFEKT VED:
Rapporterede Egenskaber ved brug af D M S O

Lindrer/eliminere hovedpine

Urinvejsinfektioner

Lindrer Gigt -særligt slidgigt

Infektioner og alle former for betændelsestilstande

Kræft

Forbrændinger

Acne

Bihulebetændelse

Herpes

Grå stær

Allergi

Stofskifte sygdomme. Forøger stofskiftet

Helvedesild

Lindring af arthritis smerte

Amyloidose

Muskelsmerter

Udslet og eksem

Baggrund omkring DMSO

God artikel om DMSO

IC - interstitial cystitis

Information omkring DMSO og kræft

Andre påståede fordele

DMSO er blevet anvendt til behandling af hjerne og rygmarv skader, Downs syndrom, keloider, acne, forbrændinger, bihulebetændelse, hovedpine, hudsår, herpes, grå stær og gastrointestinale gener.

DMSO kan reducere bivirkninger fra kemoterapi og menes at kunne forsinke udviklingen af kræftceller og være en nyttigt supplerende behandling for en række kræftformer. Derudover kan DMSO lindre perifer neuropati, som er en tilstand karakteriseret ved smerte eller i en manglende evne til at styre muskler, på grund af et problem med de nerver, der bærer information til og fra hjernen og rygmarven til resten af kroppen.

 

Mindsker smerter og fremmer healing

På grund af de anti-inflammatoriske og analgetiske egenskaber, kan DMSO fremskynde heling og mindske smerter af forstuvede ankler, forstrukket muskler og forvredet led. 

Interstitiel cystitis

Interstitiel cystitis 

Interstitiel cystitis eller IC, er en kronisk, smertefuld blære lidelse karakteriseret ved en betændt eller irriteret blærevæg. Den nøjagtige årsag til interstitiel cystitis er ukendt, og der er ingen kur for det, men DMSO er godkendt som receptpligtig medicin til behandling af IC.

Dimethyl sulfoxide = DMSO

DMSO er vidt udbredt og benyttet i  udlandet, især i USA blandt sportsfolk udvortes mod muskel- og ledsmerter. Indvortes og som injektion og tilskud har det været brugt med god virkning mod blandt andet cancer og flere former for gigt.

DMSO virker blandt andet ved at fremme den biologiske udnyttelse af andre stoffer, som det gives sammen med.
DMSO kan derfor også fremme optagelsen af uønskede stoffer. Dette giver anledning til varsomhed i forbindelse med selvbehandling.

 

Hvordan bruges DMSO?

Dimethylsulfoxid, eller DMSO kan bruges topisk (påsmøring på huden) og oralt (ofte blandet i vand) i forbindelse med en række sundhedsfremmende formål.

Når DMSO påføres på huden eller indtages oralt, er det hurtigt absorberet og kommer ind i blodbanen. DMSO fordeles derefter gennem kredsløbet og til sidst udskilles via urinen. DMSO menes at fremme immunsystemets generelle sundhed, og på grund af dets kraftfulde anti-inflammatoriske, antioxidante og smertestillende egenskaber, kan det bruges til mange ting.

Hvad er bivirkningerne ved DMSO?

Efter brug af DMSO kan du få en lidt hvidløgagtig luft. Det varierer meget, hvor kraftig denne lugtgene er ved folk.
DMSO kan også interagere negativt med visse lægemidler, så hvis du tager medicin vil det være hensigtsmæssigt at undersøge nærmere, hvorvidt det kan samarbejde med DMSO.

 

caret-down caret-up caret-left caret-right
Temperatur 18,5°

Når du modtager D M S O kan flaskens indhold være krystalliseret og derfor ikke flydende. D M S O ændrer form fra flydende til faste krystaller når det rammer en temperatur på 18,5° eller derunder.

Det skal blot stå lidt tid ved stuetemperatur, så vil det igen blive flydende og klar til brug. Dette er helt normalt og faktisk kan du se det som en kvalitetskontrol af produktet. Hvis du eksempelvis kommer det i køleskab, vil det hurtigt krystallisere. Dette fortæller om renheden af DMSO'en. Da der kun sælges 99,9% rent DMSO her på siden, vil du altid få et rent kvalitetsprodukt ved bestilling her på dmso.dk

Herunder kan du finde en kort PDF omkring D M S O

Disclaimer

dmso.dk DMSO

Alle oplysninger på denne side er kun til orientering, og bør ikke tages som medicinsk rådgivning. Udtalelserne på dmso.dk er ikke blevet evalueret af sundhedsmyndighederne. Produkterne på siden og alle de offentliggjorte oplysninger knyttet til denne side, er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogle sygdomme. Oplysningerne på denne side skal ikke opfattes som medicinsk rådgivning. Indholdet på dmso.dk er baseret på lægelige erfaringer og videnskabelige artikler, tidsskrifter samt folks meninger og personlige erfaringer. Ved at læse og købe produkter på dmso.dk accepterer du, at bruge både viden og produkter udelukkende anvendes til personligt oplysende brug, og ikke som en erstatning for medicinsk eller anden professionel rådgivning.

Hvorfor D M S O?

For snart mange år siden faldt jeg tilfældigvis over DMSO, i forbindelse med noget research omkring alternative virksomme midler. Jeg begyndte at bruge det selv, og meget hurtigt fandt jeg ud af det DMSO har et enormt potientiale. Der findes mange gode og mindre gode alternative midler, og så findes der DMSO. Jeg har brugt DMSO til brandsår, rifter, snitsår, en forstuvet ankel, hovedpine, muskelsmerter, betændelse og rigtig mange andre ting. Altid med et imponerende resultat. Ja, jeg kan jo sagtens snik-snakke om alle dets utrolige egenskaber, som lyder til at være for godt til at være sandt. Men når man falder over noget som viser sig at være SÅ godt, så føler jeg en forpligtelse til at dele det med hele verden. Sagt kort, så er www.dmso.dk skabt fra hjertet, med et ønske om at dele en fantastisk effektiv healingsagent med folket, under mottoet: Ansvar for eget helbred.
Indehaver af DMSO.DK