Hvordan kan jeg bruge DMSO?

Anvendelse af DMSO

Oral indtagelse

DMSO kan afhængigt af hvad man skal behandle, indtages oralt, hvor du blander 1-5 dråber i et gals vand og drikker det. I fleste tilfælde vil doseringen oralt være mellem 1 til 5 dråber i et gals vand 2 til 3 gange dagligt.

Start forsigtigt op med få dråber og føl dig frem.

Topisk/påsmøring 

DMSO kan påsmøres "topisk" på det område du ønsker at behandle.

Rens dine hænder og det område, der skal behandles. Du bør altid rense det område, som du planlægger at anvende det på.
Test for hudirritation - Dimethylsulfoxid kan irritere huden, så inden den første påsmøring testes en lille mængde på et lille område på armen. Har du følsom hud, kan 99,9% procent opløsningen svie/brænde lidt, men det er normalt ikke så meget. Skulle der opstå en smule rødme og svien går det væk efter ca. 5-15 min. eller hurtigere.

Påfør det på et lille område på din arm for at teste din følsomhed. Hvis du er superfølsom, så er det måske ikke den rigtige måde for dig. Påfør det direkte på din hud med dine hænder. Hvis du foretrækker ikke at bruge dine hænder, kan du bruge en bomuldskugle eller en pensel.

Du vil måske eksperimentere med en lille dosis, som du bruger til at se, hvordan det påvirker din smerte. Ved at eksperimentere, finder du den mindste dosis, der letter smerten. Lad det tørre i ca. 20 minutter, så du kan tørre overskydende væske væk med papir.

Husk, at dimethylsulfoxid kan opløse andre stoffer. Derfor sikrer dig at du ikke kommer i kontakt med andre ting indtil det er tørret ind i huden(15-20 min.)  
Det meste af DMSO vil trænge ind inden for 15 til 20 minutter, og hudens porer kan være åbne i yderligere en halv time eller deromkring. For at være 100% sikker, anbefales det at undgå kontakt med alle giftige stoffer i tre timer efter påføring.
 
Der er ikke grund til at bekymre sig om DMSOs evne til at åbne porerne og trænge ind i huden. Andre produkter på markedet går også igennem huden, sådanne plaster til nikotin- og cremer / lotioner, voltaren smertecreme osv. 

Ved anvendelse af dimethylsulfoxid skal du anvende det på et område, der er større end hvor smerten er. Hvis dit knæ er smertefuldt, anbefales det at anvende det nogle cm. udenfor selve området.  Over og under knæet, rundt om knæets omkreds. Hvis din hånd gør ondt, skal du anvende den hele vejen til midten af ​​din underarm og så videre.
 
Hvor ofte skal jeg bruge det?
Hyppigheden af ​​brugen afhænger af, om dit problem er akut (noget der sker, bliver fikset og ikke kommer tilbage, som en forstuet ankel) eller om det er kronisk (igangværende langvarig smerte som ved gigt).
 
Akutte forhold: Ved akutte forhold anbefaler mine kilder, at du anvender det hver anden time i seks til otte timer umiddelbart efter skaden. Derefter anvender DMSO hver fjerde til seks timer i de næste fem dage. Størstedelen af ​​fordelene kommer i de første tre uger.
 
Kroniske tilstande: Ved kroniske lidelser tager DMSO længere tid at træde i kraft. Selv om du måske bemærker en lettelse af smerte med det samme, kan det tage seks til otte uger i nogle tilfælde for at opnå den maksimale fordel. Det afhænger af personen og tilstanden. Én indtagelse om dagen anbefales.

Husk at du altid kan kontakte DMSO.dk for yderligere information.
Vi opfordrer til at opsøge ydeligere information, og finde ud af om det er rigtigt for DIG, før du går gang med brug af DMSO.

 

Har du hørt om MSM?

Hvis ikke, så skal du prøve at se nærmere her!