D M S O . D K

Vi er en online webshop, vi har åbent 24/7. Hvis du skal have fat på os, så er det bedst at kontakte os i tidsrummet 09:30 – 17:30 

Tlf: 22 79 00 67    E-mail: kontakt@dmso.dk

se faq

Frequently Asked Questions

Her kan du læse vores FAQ og måske få svar på dine spørgsmål. Ellers kontakter du os bare →

Hvad koster det at få sendt sin ordre og hvem leverer min ordre?

Det koster altid kun 39,- kr at få tilsendt sin ordre, uanset hvor meget du køber. Vi har besluttet at gøre det nemt og rimeligt at handle her på www.dmso.dk

Din ordre bliver som oftes leveret med DAO365 direkte til din dør, hvor det er muligt. Oftes tager det 2-5 hverdage. Ved levering til udlandet kan det tage lidt længere tid.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg når jeg handler på www.dmso.dk?

Du kan betale med STRIPE, hvor du kan benytte adskillige betalingskort. VISA/Mastercard/Dinners/ og mange andre… Du behøver ikke selv at have en STRIPE konto for at kunne betale med dit fortrukne kort.

Du kan også betale med MobilePay til Tlf 22 790067 og skrive ordre nr. i kommentarfeltet.
Kræver at du vælger bankoverførsel, for at få ordre nr.

Hvor lang tid går der fra jeg bestiller til jeg modtager min ordre?

Vi afsender din ordre hurtigst muligt, efter din ordre er godkendt. Oftes samme dag. Der går typisk 2-5 hverdage fra du bestiller til din ordre ankommer hos dig.

Er det sikkert at handle på www.dmso.dk?

Siden er beskyttet med SSL certifikat og vi indsamler ikke nogen personfølsomme oplysninger om dig. Du kan sikkert og frit handle her på siden, uden at bekymre dig.

Hvordan bruger jeg DMSO?

DMSO kan bruges på mange forskellige måder og til mange forskellige ting. Derfor er det lidt vanskeligt at svarer på det kort. Generelt er der to anvendelsesmåder. 1. topisk (Du påsmører det på det område du ønsker at behandle) 2. Oralt (Du tilføjer nogle dråber i et glas vand og drikker det)

Læs mere om, hvordan du kan bruge produkterne

KLIK HER

Kan jeg få refunderet min ordre?

Du har almindelig fortrydelsesret på køb her på siden. Vi refunderer din ordre, hvis der er årsag til dette. Kontakt os hvis du har spørgsmål på kontakt@dmso.dk

Send os en email

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt vi kan.


MSMDMSOC-VITAMINJODMAGESIUMANDET


Ansvar for eget helbred

WWW.DMSO.DK